نامه مدیر بخش حراست مجتمع «هفتتپه» که در آن خواستار دخالت خود در روند تمدید قرارداد کارگران شده، کارگران این مجتمع را نگران کرده است.
به گزارش «کارگاه» مدیر حراست هفتتپه ۲۴ اسفند ۹۸ در نامهای خطاب به مدیر اجرایی این مجتمع نوشته است: «در سالهای اخیر مشاهده میگردد جایگاه رؤسا و سرپرستان بسیار ضعیف شده است که این امر موجب عدم کنترل و نظارت بهتر شده است. لذا با توجه به اتمام سال و پایان قرارداد پرسنل، پیشنهاد میگردد تجدید قرارداد منوط به تایید سرپرست مستقیم و مدیریت مربوطه و سپس مدیریت حراست قرار گیرد.»
منابع خبری در مجتمع هفتتپه به «کارگاه» گفتهاند در سالهای گذشته نیز تمدید قراردادها با تایید سرپرستان و مدیران انجام میگرفت و هدف از این نامه اضافه کردن حراست به تایید کنندگان قرارداد است.
این کارگران معتقدند هدف از این کار غربال کردن فعالان صنفی و اخراج آنها است.
نمایندگان کارگران پیش از این در جریان اعتراضات آذر ۹۸ در حضور مقامات دولتی از کارفرما تعهد گرفته بودند «هرگونه تعدیل نیرو تحت هر عنوان صرفا با رای کمیته انظباطی صورت پذیرد.»